Afmelden/wijzigen inschrijven

Als je je wilt afmelden of een wijziging wilt doorgeven, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Het streven is om jouw mail binnen 5 dagen te beantwoorden.

Stichting Triathlon Veenendaal hanteert de volgende voorwaarden:

Voorwaarden deelname:

Je inschrijving is definitief op het moment dat de betaling is verwerkt. Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer.
Het recht op een startplaats vervalt als je het startbewijs niet 30 minuten voor de start van de wedstrijd hebt afgehaald.

Bij de Triathlon Veenendaal wordt het wedstrijdreglement van de NTB aangehouden. Het reglement is te lezen op Reglement voor het organiseren van wedstrijden (ROW).

Individuele annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering door de deelnemer gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • tot 3 maanden voor de wedstrijd: het totale inschrijfgeld komt retour minus € 5,00 administratiekosten;
  • tot 1 maand voor de wedstrijd: 50% van het totale inschrijfgeld komt retour;
  • In de laatste maand voor de wedstrijd: geen restitutie van het inschrijfgeld.

Lastminute-wijzigingen op de wedstrijddag dienen ter plekke te worden afgerekend.


Algemene annuleringsvoorwaarden bij afgelasting van het evenement:
Bij annulering van het gehele evenement, door corona-maatregelen op last van de overheid (of als gevolg van deze maatregelen), krijgt de deelnemer tot twee maanden voor de wedstrijddag het volledige inschrijfgeld retour, minus €5 administratiekosten.


Vanaf 2 maanden voor het evenement gaat de organisatie verplichtingen aan en worden er mogelijk kosten gemaakt. Als het evenement door corona-maatregelen op last van de overheid (of als gevolg van deze maatregelen) wordt geannuleerd, dan zal de organisatie de gemaakte kosten in mindering moeten brengen op de restitutie. De organisatie heeft een inspanningsverplichting om de terug te storten bedragen zo hoog mogelijk te laten zijn. De organisatie zal, waar mogelijk, gebruik maken van de annuleringsregeling, die vanuit de overheid mogelijk beschikbaar is. De terug te krijgen kosten via deze regeling worden verrekend met de gemaakte kosten.

Als het evenement anders dan door overheidsmaatregelen gerelateerd aan corona wordt geannuleerd, door onvoorziene omstandigheden, zoals extreem slecht weer op de dag van de wedstrijd, heb je geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.

volg-ons

like-ons