Afmelden/wijzigen inschrijven

Als je je wilt afmelden of een wijziging wilt doorgeven, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Het streven is om jouw mail binnen 5 dagen te beantwoorden.

Voor de 38e editie van de Triathlon Veenendaal gelden de volgende voorwaarden:

(*) Voor deelnemers die hun inschrijving voor de 2020-editie hebben doorgeschoven naar 2021 gelden bij annuleringen andere voorwaarden m.b.t. het terug te storten inschrijfgeld.

Voorwaarden deelname:
Je inschrijving is definitief op het moment dat de betaling is verwerkt. Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer.
Het recht op een startplaats vervalt als je het startbewijs niet 30 minuten voor de start van de wedstrijd hebt afgehaald.

Bij de Triathlon Veenendaal wordt het wedstrijdreglement van de NTB aangehouden. Het reglement is te lezen op Reglement voor het organiseren van wedstrijden (ROW).

Individuele annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering door de deelnemer gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • tot 3 maanden voor de wedstrijd (28 mei 2021) : het totale inschrijfgeld komt retour minus € 5,00 administratiekosten;
  • tot 1 maand voor de wedstrijd (28 juli 2021): 50% van het totale inschrijfgeld komt retour;
  • In de laatste maand voor de wedstrijd: geen restitutie van het inschrijfgeld.

Lastminute-wijzigingen op de wedstrijddag dienen ter plekke te worden afgerekend.


Algemene annuleringsvoorwaarden bij afgelasting van het evenement:
Bij annulering van het gehele evenement, door corona-maatregelen op last van de overheid (of als gevolg van deze maatregelen), krijgt de deelnemer tot twee maanden voor de wedstrijddag het volledige inschrijfgeld retour, minus €5 administratiekosten.


Vanaf 2 maanden (28 juni 2021) voor het evenement gaat de organisatie verplichtingen aan en worden er mogelijk kosten gemaakt. Als het evenement door corona-maatregelen op last van de overheid (of als gevolg van deze maatregelen) in de periode 28 juni 2021 tot en met 28 augustus 2021 wordt geannuleerd, dan zal de organisatie de gemaakte kosten in mindering moeten brengen op de restitutie. De organisatie heeft een inspanningsverplichting om de terug te storten bedragen zo hoog mogelijk te laten zijn. De organisatie zal, waar mogelijk, gebruik maken van de annuleringsregeling, die vanuit de overheid mogelijk beschikbaar is. De terug te krijgen kosten via deze regeling worden verrekend met de gemaakte kosten.


Als het evenement anders dan door overheidsmaatregelen gerelateerd aan corona wordt geannuleerd, door onvoorziene omstandigheden, zoals extreem slecht weer op de dag van de wedstrijd, heb je geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.

(*) Voor deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de 2020-editie heeft de NTB de daglicentie en de NTB-bijdrage (10% van het inschrijfgeld) al geïncasseerd. Deze afdrachten worden bij annulering door de NTB niet meer terugbetaald. Het overblijvende bedrag, wordt volledig terugbetaald bij een annulering tot 28 mei 2021. Bij een annulering tussen 28 mei en 28 juli wordt de helft terugbetaald en na 28 juli wordt niets terugbetaald.

volg-ons

like-ons